ŽENA S KOZAMA S NASIPA U BORČI OTKRIVA ISTINU O UBISTVU PJEVAČICE! Jelena nikad nije trčala ovuda, ovo je sve što se desilo tog dana!

0
9

Nekada svakodnevni posetioci danas ovaj deo Crvenke izbegavaju u širokom luku. Tačno 17 mjeseci je prošlo od Jeleninog nestanka u subotu 2. aprila 2016, a njeno tijelo pronađeno je dan kasnije u kanalu prekriveno žabokrečinom.

Zoran Marjanović, Jelenin muž, jedini je privedan kao osumnjični za ubistvo. On se nalazi u pritvoru od 15. septembra, a kao ključni dokaz pominje se blato nađeno na njegovim farmerkama koje je iste strukture kao blato pronađeno na Jeleninom tijelu.

Svaki dan sam ovde, obično u popodnevnim časovima. Bila sam i tad i sve rekla policiji. Pritiskali su me da se setim svega. U 15 do 5 sam videla devojčicu i Zorana ili Vladimira, tu kod rampe. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim ko je bio od njih dvojice, jer nisam obraćala pažnju. Ali, rekao je maloj: “Jano, dođi vamo”, to sam zapamtila. Izašla sam s kozama i devojčica je krenula ka njima, on je tada pozvao. Otišla sam dalje nasipom, a natrag sam se vratila u 15 do 7. Za tih dva sata nisam primetila ništa neobično, niti da je neka crna devojka trčala, a ni da je neko tražio. Ujutru sam saznala šta se dogodilo i bila sam iznenađena – objašnjava ona i dodaje da joj nije svejedno jer ubica nije pronađen, iako je prošlo toliko vremena.

Takođe, ona dodaje da koze na nasipu u Crvenki čuva godinama i da ubijenu Jelenu nije videla ni tog dana, ali ni pre toga. Izjavila je za Espresso.rs

Dosta ljudi ovde prolazi, još više njih trči, a ja sam tu svakodnevno. Ne znam, ali ja tu devojku nikada nisam vildela. Za sve sam saznala iz medija tek sutradan.

Gospođa je još rekla da je nakon ubistva, kada je podignuta ploča pored mesta gde je telo pronađeno, najčešće dolazila njena majka, ali i Zoran i njegov otac Vladimir.

– Onog brata sam videla možda par puta, a majka Zoranova nije bila nikad. Bar je ja nisam videla. Zoran i njegov otac su najčešće dolazili 2. ili 3. u mesecu, kao na dan smrti. Ali, već dva, tri meseca niko nije bio, a majka joj je umrla.

Ona dodaje da je istina da se na nasipu nalazi sve manje ljudi, odnosno da oni koji su pre dolazili često, sad retko kad posete misterioznu stazu koja je možda bila ključno mesto ubistva i najveća misterija u zločinu, baš zbog svoje prostranosti koja je izvršiocima ovog zločna išla na ruku.

Prema izvorima Espresa, jedan od mogućih pravaca policijske istrage koji bi pomogao u rasvetljavanju ovog zločina, jeste teorija da su ubice ili više njih želeli da zločin prikriju, odnosno da telo nikada ne bude pronađeno.

Naime, kako objašnjava naš sagovornik, mogući plan ubice i njegovih pomagača mogao je biti da se ubistvo prikrije Jeleninim navodnim nestankom ili otmicom, a nasip je bio idealno mesto. Treba uzeti u obzir da je Zoran odlično poznaje taj teren i da je imao dovoljno vremena da sve sredi uz pomoć ostalih članova porodice. Blato pronađeno na farmerkama takođe ukazuje na to da je on bio na mestu gde je nađeno telo, iako je sve vreme tvrdio da nije tako.

(Minut.ba)

Komentari su onemogućeni.