VIDEO Srbija: Policajac primio preko 100 udaraca: Ali je uspio da spasi život supruzi i sebi

2

Srbija: Policajac Boris Jevrosimov i njegova supruga bili su kod kumova. Na povratku su ih napala dva muškarca. Tukli su ga po cijelom tijelu, a onda mu oteli pištolj.

U noći s utorka na srijedu u Novom Sadu policajca i ženu su napali I. P. iz Odžaka i N. Č. iz Novog Sada. Boris je sa ženom došao oko 22 sata kod kumova na večeru i ispred ulaza u zgradu je vidio dva sumnjiva muškarca. Kada se vraćao od kumova, oko dva sata u noći, muškarci su i dalje sjedili u pakiranom automobilu. Bilo mu je čudno što su tako dugo na istom mjestu. I.P. i N.Č. su vidjeli da ih policajac gleda pa su pitali Borisa što je bilo i da li ima kakvih problema, a onda su izašli iz vozila i krenuli na supružnike. Boris im je pokazao službenu iskaznicu, a muškarci su ga počeli vrijeđati. Htjeli su mu uzeti pištolj i počeli su ga tući. Prenosi Blic.rs

Počeli su mu otimati pištolj i udarati ga. Kada se začuo pucanj, Boris je smogao snage i uhvatio pištolj za cijev, te je zaglavio čahuru u njemu. Napadač je pokušao repetirati pištolj, ali nije uspio jer očito nije znao da je na taj način zaglavljen okidač, i to je Borisu i njegovoj ženi spasilo život – rekao je kolega pretučenog policajca.

Komšije su čule pucnjavu i pozvale policiju koja je došla i uhapsila napadače. Hitna je Borisa i njegovu suprugu odvezla u bolnicu. Teško su ozlijeđeni.

(Minut.ba)

Komentari su onemogućeni.