Užas: Mladići su ispali iz auta, jednoga je automobil poklopio!

0

Škoda Octavija je izletila s ceste u Donjem Stupniku. Udarila je u reklamni pano te se počela okretati i prevrtati. Mladići su ispali iz auta. Jedan je poginuo, a vozač, kojeg je auto poklopio, ima teške ozljede

Vozača (20) samo je čudo spasilo od smrti u teškoj prometnoj nesreći kad je u prevrtanju ispao iz auta koji ga je poklopio. Njegov prijatelj (19), također je ispao, no on je poginuo.

Dva prijatelja najvjerojatnije su se vraćala kući iz noćnog izlaska kad su u Donjem Stupniku sletjeli s ceste. Vozač je pio te je u krvi imao 1,27 promila alkohola. Hladna noć i temperatura ispod nula stupnjeva Celzijusa vjerojatno su potpomogli da crvena Škoda Octavia završi u polju. Prenosi 24sata.hr

Prema prvim informacijama i tragovima guma, auto je u slijetanju s ceste udario u reklamni pano te se počeo nekontrolirano okretati i prevrtati. U tom trenutku mladići su ispali iz auta. Nije poznato jesu li uopće bili vezani.

Prometnu nesreću su oko 6.30 sati prijavili drugi vozači na cesti. Među prvima su stigli vatrogasci iz DVD-a Stupnik koji su prikliještenom mladiću spasili život. Pronašli su ga zarobljenog na tlu ispod automobila. Izvukli su ga uz pomoć alata i predali liječnicima Hitne pomoći. Oni su ga odvezli u zagrebačku Kliniku za traumatologiju gdje će se oporavljati do daljnjega. Dežurni liječnici su ozlijede okvalificirali kao teške. Nasreću, nisu opasne po život.

Tijelo poginulog našli 15-ak metara dalje

Tijelo preminulog 19-godišnjaka spasitelji su pronašli svega 15-ak metara od vozila. Preživjelog mladića će ispitati kad se oporavi.

(Minut.ba)

Komentari su onemogućeni.