Uhvatio suprugu u krevetu sa drugim: Njega brutalno prebio, a onda se dočepao nje

1

Ljubomorni muž Vasilij iz grada Salavata u Rusiji, udarao je svoju golu suprugu, koja je ležala na krevetu pokrivena samo tankim prekrivačem.

Na snimku može da se vidi da je ona već prekrivena krvlju i da vrišti dok on ponovo kreće da je udara. Žena po imenu Nađa sve vreme moli svog muža da prestane da je udara. Muž je na to pita šta je pogrešio, pa je morala da nađe ljubavnika.

Onda joj je rekao da je ovo želeo da uradi odavno i zapitao je da li je ijednog trenutka pomislila na decu. Za to vreme je njen ljubavnik ležao na podu, pokriven peškorom, a moglo je da se vidi da je i on prekriven krvlju.

Video je snimao muževljev prijatelj koji mu se pridružio u verbalnom napadu na njegovu golu ženu. Muž je svoju ženu optuživao da je ku.va i šljam, a njeno stanje i staje ljubavnika nisu poznati. Portparol policije je istakao da se ulažu hitni napori kako bi se utvrdili identiteti napadača, pretučene žene i ljubavnika.

(Minut.ba)

1 COMMENT

 1. We have exotic hotels which have beautiful locations and awesome views come to these luxurious hotels to have the holiday you are most looking forward to you will have an amazing time the time
  of your life is waiting for you and you must grab this opportunity
  of spending time in great luxury and grand comfort the services are the best and the rooms
  are such that you will feel like a royal most valuable girls are here
  that you can enjoy your life at the best hotels you can ever see you will truly cherish the time you will spend here we will welcome you to the most glorious hotels you can relax in the swimming pool which should be
  very big and the architecture of the hotel will leave you breathless you!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here