TUŽNA VIJEST: Studentica iz Sarajeva otišla u Dubai da slavi Novu godinu i poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći

38

Mlada Sarajka Dalila Mujčinović (20) izgubila je prekjučer život u teškoj saobraćajnoj nesreći u Dubaiju. Ova dvadesetogodišnjakinja stigla je prije nekoliko dana u ovaj grad kako bi posjetila svoju prijateljicu, s kojom je željela slaviti Novu godinu.

TEŠKE POVREDE. Nažalost, njen mladi život ugasio se nakon stravičnog sudara cisterne i terenca, u kojem se nalazila sa prijateljicom.

Dalila je na mjestu podlegla, dok je njena prijateljica završila s teškim povredama i doktori joj se bore za život.

Nastradala Dalila bila je student druge godine International Burch University. Završila je Međunarodnu srednju školu Sarajevo. Prenosi Doznajemo.com

Za mladu Dalilu prijatelji imaju samo riječi hvale. Žaleći za ugašenom mladošću, opisali su je kao djevojku vedrog duha, omiljenu u društvu, izuzetno ambicioznu i talentiranu.

OPROŠTAJNE PORUKE. Dalila je trenirala zumbu i pjevala u ansamblu “Sultan Mehmed Fatih”” Njeni najbliži prijatelji tugu nisu mogli sakriti ni na društvenim mrežama. Facebook je bio preplavljen oproštajnim porukama prijatelja, koji još ne mogu da vjeruju da je više nema. Iza nastradale djevojke ostali su brat i roditelji.

(Minut.ba)

Komentari su onemogućeni.