Subašić se rasplakao na pitanje novinara o preminulom prijatelju: “Ne mogu, žao mi je…”

0

Danijel Subašić, golman reprezentacije, na konferenciji za medije se rasplakao kad mu je postavio jedan novinar pitanje vezano za Hrvoja Ćustića, njegovog preminulog prijatelja.

Podsjećamo, Subašić je skinuo dres nakon pobjede Hrvatske protiv Danske i pokazao majicu s likom preminulog saigrača i prijatelja, a njih dvojica su bili iznimno dobri prijatelji od ranog djetinjstva.

Ćustić je stradao tragično 29. marta 2008. godine na utakmici Ćustićevog i Subašićevog kluba Cibalije i Zadra, a on je udario u zid pored terena poslije duela s protivničkim igračem i umro pet dana kasnije od posljedica silovitog udarca.

-Mi koji sa situacijom nismo isuviše upoznati, koliko vam majica s likom vašeg prijatelja znači?, upitao je Subašića jedan novinar.

-Pa, kad mu se to desilo… krenuo je Subašić da na pitanje odgovara, ali prosto nije mogao. Samo je glavu podigao i rekao kroz suze: Ne mogu.

Subašić se zamijenio poslije toga s Domagojem Vidom za mjesta i mikrofon mu prepustio za pričanje, a onda se svima zbog suza izvinio.

-Jebiga, oprostite na suzama. Emocije su zajebane, rekao je Subašić.

Što se same utakmice tiče, Subašić je izjavio da dobre pojedince ima Rusija i da će dodatni motiv Hrvatima biti što će protiv njih biti cijeli stadion.

-Valjda trebaju oni nas da napadnu, a ne znam kako će igrati, ja im nisam trener. Dobre pojedince imaju, svi iza lopte stanu i dobro u kontru izlaze. To je to. Nama je motiv još veći što je protiv nas cijeli stadion. Na sve što nas čeka imamo odgovor, izjavio je Subašić dok je mogao još da govori.

U subotu s početkom u 20 sati igra se meč između Hrvatske i Rusije.

Komentari su onemogućeni.