SRBI IZABRALI NOVOG SELEKTORA FUDBALSKE REPREZENTACIJE: Njegovo ime će iznenaditi sve

191

Reprezentacija Srbije po svemu sudeći vrlo brzo dobija novog selektora!

Kako prenose Novosti Mladen Krstajić, koji je nakon odlaska Slavoljuba Muslina postavljen na mesto vršioca dužnosti, će selektorsku funkciju obavljati i u Rusiji. Dragan Stojković je definitivno odustao od “orlova” nakon što je produžio višemilionski ugovor sa Gvangžuom.

Mladen Krstajiće će u društvu čelnika FSS biti jedan od gostiju na žrebu u moskovskom Kremlju, 1. decembra, kada će saznati u kojoj grupi će igrati Srbija narednog leta. Prenosi Esspreso.rs

nače, Krstajić je bio prvi pik predsednika FSS, kako prenose Novosti. Odmah pošto su FSS i Slavoljub Muslin prekinuli saradnju, predsednik Slaviša Kokeza je kao svog “prvog pika” na selektorskoj klupi predložio Mladena Krstajića.

Prvi čovek FSS veruje u Krstajića jer je odan fudbalskoj federaciji, ima bogato internacionalno iskustvo kao igrač, sa idealnim ocenama prolazi ispite za sve trenerske licence, stekao je od maja 2016. godine sjajno iskustvo uz Muslina i njegov stručni štab. Ono što je možda i najvažnije, igrači ga vole, jer ima poseban odnos prema njima.

FSS bi dovođenjem nekog zvučnijeg imena potrošio značajna sredstva, a već na prijateljskoj utakmici u Kini pre dva dana se videlo da Krstajić može sa podmlađenim “orlovima”, ali i da oni očigledno mogu sa njim, pa je izgleda potraga obustavljena.

(Minut.ba)

Komentari su onemogućeni.