SPRIJEČITE SRČANI UDAR UZ SAMO JEDAN ZAČIN: Odličan je za menstrualne probleme, infekcije, ali i mnoge druge bolesti

0

Odličan je za artritis, ženske probleme, infekcije, srčane ili cirkularne probleme.

Jeste li znali da možete zaustaviti srčani udar sa kajenskim paprom? Pomoću ovog začina u prvih šezdeset sekundi udara možete reagirati i spasiti život.

Dr. John Cristopher i Dr. Richard Schulze potvrdili su ovaj zadivljujući učinak. “U 35 godina praske i rada sa ljudima nisam izgubio niti jednog pacijenta prilikom iznenadnog srčanog udara, jer gdje god odem, ukoliko pacijent još uvijek diše dam mu šoljicu kajenskog čaja” navodi doktor.

Osnova svega je papričica s najmanje 90.000 HU (jedinica zagrijavanja). Ukoliko je posjedujemo, a osoba je pri svijesti, uputa je da pripravimo kajenski čaj i damo je osobi da pije.

Ako je osoba nesvjesna, tada koristimo kajenski tintu ili ekstrakt i nekoliko kapi stavimo pod jezik osobe.

Kajanski papar ima stimulirajući učinak za tijelo pojačava cirkulaciju, kao i probavu i apsorpciju. Odličan je za artritis, menstrualne probleme, infekcije, srčane ili cirkularne probleme.

Opsežna klinička istraživanja pokazuju da je kapsaicin, spoj koji se nalazi u kajenskoj paprici, uglavnom odgovoran za ljuti okus. Primijenjen na kožu, kapsaicin desenzibilizira živčane završetke i djeluje kao protu-nadražujući. Također može pružiti učinkovito ublažavanje boli u uvjetima poput artritisa i glavobolje.

Kajenska paprika je siguran i efektivan tonik za srce, te odličan lijek za probavu. Bogat je vitaminima A i C, pomaže u liječenju i podržavanju imunološkog sustava, što je jedan od razloga zašto je tako koristan u formulama protiv prehlade i gripe. Kajenska paprika također ima dugu povijest uporabe kao biljka za srce. Dr. John Christopher, poznati travar sredinom 20. stoljeća, preporučio je ovu biljku kao prvu pomoć kod srčanog udara, te kao tonik za jačanje srca.

Potiče limfni sustav, međutim, također stvara sluz, stoga se ne preporučuje korištenje kajenske paprike u dužem periodu. Koristi se za zaustavljanje krvarenja (unutarnje i vanjsko krvarenje). Također se upotrebljava kod liječenja čireva.

Stimulira sve izlučujuće organe, regulira šećer u krvi, stoga je odlična pomoć kod problema sa dijabetesom. Može ublažiti bol poslije amputacije, kao i bol od perifernih neuropatija uzrokovanih dijabetesom. Također jako dobra biljka za poboljšanje cirkulacije.

Kajenska paprika potiče cirkulaciju cijelog tijela, a jedan od njezinih glavnih sastojaka kapsaicin daje mozgu signale da otpusti endorfine (hormoni sreće). Pomaže smanjiti i ukloniti glavobolje, korisna je kod astme i problema sa sinusima, te potiče izlučivanje sluzi iz nosa i pluća. Kajenska paprika pomaže regenerirati krvne stanice, potiče izlučivanje toksina iz krvi, te je također vrlo korisna kod začepljenih arterija i visokog krvnog tlaka.

Komentari su onemogućeni.