PUCALI U NOGE BIVŠEM VOĐI NAVIJAČA PARTIZANA: Marka tukli ciglama pa izrešetali dok je bio sa djevojkom! Detalji drame na Zvezdari!

0

Nekadašnji vođa navijačke grupe “Alkatraz” Marko Isaković (30) povređen je danas u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu dok je bio u društvu devojke.

Marko Isaković (30) iz Beograda, nekadašnji vođa navijačke grupe “Alkatraz”, ranjen je danas hicima iz pištolja u noge u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari.
Kako saznajemo, zasad nepoznati napadači su u Isakovića pucali oko 13 časova, a sumnja se da su ga neposredno pre toga pretukli ciglama.

Presreli ga na ulici

– Drama je počela u Ulici Dimitrija Tucovića, gde su nepoznate osobe nasrnule na bivšeg vođu navijača Partizana. Nakon što su ga pretukli, neko od njih je potegao oružje i ispalio nekoliko hitaca u njegovom pravcu, pogodivši ga u noge. Tako ranjen i krvav, Isaković je uspeo da pobegne u obližnju Ulicu Marka Oreškovića, gde je ušao u svoj automobil i odvezao se u bolnicu na Zvezdari, koja se nalazi u blizini mesta obračuna – navodi izvor iz istrage i dodaje da je ranjeni, navodno, bio u društvu ženske osobe, koja je policiji ispričala šta se dogodilo.

Uviđaj... Policija na mestu pucnjave

Isaković, kako nezvanično saznajemo, nije želeo da sarađuje s policijom, niti da otkrije da li sumnja ko bi mogao da ga napadne.
Komšije iz ulice u kojoj je ranjen Isaković kažu da su bili zapanjeni kada su videli policijske automobile ispred svojih kuća.

Tekst prenosimo sa portala Kurir.rs

Komentari su onemogućeni.