PRIJATELJICA DONE ARES OTKRILA SRAMAN DETALJ SA SAHRANE: Ovako je isprozivala estradu!

Doni Ares je pre tri godine dijagnostifikovan karcinom od kojeg se dva puta izlečila, ali se bolest vraćala, a sve se odigravalo pred očima javnosti koju je Dona htela da osvesti o bolesti i prolaznosti života.

Za vreme njene bolesti dobila je podršku brojnih kolega sa estrade, a juče su društvene mreže bile zatrpane statusima poznatih ličnosti o Doni Ares, ali samo se sedam pevača pojavilo na njenoj sahrani.

Voditeljka Hana Hadžiavdagić Tabaković, bila je Donnina prijateljica i upravo je ona u statusu na Fejsbuku napisala da je od čitave estrade na sahranu došlo samo njih sedam, a od pevača koji su sa Donom pevali na humanitarnom koncertu samo jedan.

“Od čitave estrade na poslednji ispraćaj našoj Doni Ares došlo je bukvalno pet pevača. Uopšte neću komentirati to da od “kolega” koji su bili na koncertu u Zetri dođe samo Deen. Najlakše je napisati status, ali je zaista teško doći u Bihać preko sedam gora i sedam mora. Sramite se!” napisala je ljutita Hana, a mnoštvo njenih prijatelja ju je podržalo.

(Minut.ba)

8 komentara na “PRIJATELJICA DONE ARES OTKRILA SRAMAN DETALJ SA SAHRANE: Ovako je isprozivala estradu!”

  1. The NBA playoffs now for today, have determined the warriors in the western conference and will compete for a spot in the finals quota, knight still don't know who his opponent was.However, even in the face of the celtics or the wizards, presumably knight will be
    adidas zx

  2. For Jordan and gregg popovich comments James never hit back, but just yesterday in the knight's basketball stadium set aside a James training video, far look like illusions emerged both Owen, a carefully look just know is James
    curry 3

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *