PRIJATELJICA DONE ARES OTKRILA SRAMAN DETALJ SA SAHRANE: Ovako je isprozivala estradu!

8

Doni Ares je pre tri godine dijagnostifikovan karcinom od kojeg se dva puta izlečila, ali se bolest vraćala, a sve se odigravalo pred očima javnosti koju je Dona htela da osvesti o bolesti i prolaznosti života.

Za vreme njene bolesti dobila je podršku brojnih kolega sa estrade, a juče su društvene mreže bile zatrpane statusima poznatih ličnosti o Doni Ares, ali samo se sedam pevača pojavilo na njenoj sahrani.

Voditeljka Hana Hadžiavdagić Tabaković, bila je Donnina prijateljica i upravo je ona u statusu na Fejsbuku napisala da je od čitave estrade na sahranu došlo samo njih sedam, a od pevača koji su sa Donom pevali na humanitarnom koncertu samo jedan.

“Od čitave estrade na poslednji ispraćaj našoj Doni Ares došlo je bukvalno pet pevača. Uopšte neću komentirati to da od “kolega” koji su bili na koncertu u Zetri dođe samo Deen. Najlakše je napisati status, ali je zaista teško doći u Bihać preko sedam gora i sedam mora. Sramite se!” napisala je ljutita Hana, a mnoštvo njenih prijatelja ju je podržalo.

(Minut.ba)

Komentari su onemogućeni.