Poznatom glumcu preminuo trogodišnji sin: Ovo je uzrok njegove smrti

12

Velika tragedija zadesila je poznatog beogradskog glumca Srđana Žiku Todorovića. Njegov trogodišnji sin Dejan premiuno je u snu. Iznenadna smrt potpuno je shrvala glumca i njegovu suprugu Anu koja je prva naišla na beživotno tijelo svog djeteta.

Tragedija je šokirala cijelu regiju, a najteže je pala članovima njegove porodice koje tragedije u posljednje vrijeme ne zaobilaze. Naime, prije tri godine preminuo je i Srđanov otac Bora Todorović.

I njegova smrt bila je iznenadna. Bora je u bolnici završio zbog operacije slijepog crijeva, a tijekom oporavka iznenada je pao u komu i preminuo. U augustu prošle godine od posljedica moždanog udara umrla je i Žikina ujna, ugledna dramska umjetnica Mira Stupica.

Tri smrti u protekle tri godine zadale su bolan udarac jednom od najboljih srpskih glumaca današnjice. Potonja je ujedno i najteža.

“Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo ga željeli. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo podređeno i ne mogu prestati plakati jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan, i sreća i život. Sve ono što smo imali”, izjavila je glumčeva supruga za Blic.

Nesretnog dječaka Srđan i njegova supruga Ana dobili su 2014. godine nakon deset godina braka. Život im je, nažalost, toliko željenog sina kasno dao, a još brže uzeo.

(Minut.ba)

Komentari su onemogućeni.