OVO JE MONSTRUM IZ RUMUNIJE KOJI JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ? Policija uhapsila kamiondžiju Katalina Dorinela!

Rumun, Katalin Dorinel Čolpan (40), po zanimanju kamiondžija, uhapšen je zbog ubistva Nemice Karoline G. koja je stradala dok je džogirala prošlog novembra, ali i francuske studentkinje koja je ubijena 2014. godine u Austriji, prenose rumunski mediji.

Prema navodima, žene su umrle u strašnim mukama, a pretpostavlja se da ih je ubio metalnom štanglom koju je nosio u kamionu.

Ono što je povezalo ova dva slučaja, i dovelo do saradnje nemačke i austrijske policije je isti način izvršenja zločina, ali se sumnja da je možda još jedno ubistvo povezano sa zlodjelom ovog kamiondžije – ubistvo Jelene Marjanović!

Kako je Espreso.rs pisao u aprilu, pošto se ispostavilo da oba ubistva imaju veze sa ubistvom u Borči, Interpol je od srpske policije tražio DNK tragove koji su otkriveni u Crvenki kako bi ih uporedio sa tragovima na mestima zločina u Austriji i Njemačkoj.

Inače, rumunski mediji su ovog vozača sada povezali sa još jednim ubistvom, i to njihove državljanke, iz 2004. godine. I ona je ubijena metalnom šipkom, na sličan način.

Ona je silovana i zadavljena, pa pronađena u šumi sedam dana nakon nestanka.

Ostaje da se vidi da li će istražitelji zločin u Borči povezati sa ovim monstrumom iz Rumunije.

(Minut.ba)

7 komentara na “OVO JE MONSTRUM IZ RUMUNIJE KOJI JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ? Policija uhapsila kamiondžiju Katalina Dorinela!”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *