OVO JE MONSTRUM IZ RUMUNIJE KOJI JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ? Policija uhapsila kamiondžiju Katalina Dorinela!

7

Rumun, Katalin Dorinel Čolpan (40), po zanimanju kamiondžija, uhapšen je zbog ubistva Nemice Karoline G. koja je stradala dok je džogirala prošlog novembra, ali i francuske studentkinje koja je ubijena 2014. godine u Austriji, prenose rumunski mediji.

Prema navodima, žene su umrle u strašnim mukama, a pretpostavlja se da ih je ubio metalnom štanglom koju je nosio u kamionu.

Ono što je povezalo ova dva slučaja, i dovelo do saradnje nemačke i austrijske policije je isti način izvršenja zločina, ali se sumnja da je možda još jedno ubistvo povezano sa zlodjelom ovog kamiondžije – ubistvo Jelene Marjanović!

Kako je Espreso.rs pisao u aprilu, pošto se ispostavilo da oba ubistva imaju veze sa ubistvom u Borči, Interpol je od srpske policije tražio DNK tragove koji su otkriveni u Crvenki kako bi ih uporedio sa tragovima na mestima zločina u Austriji i Njemačkoj.

Inače, rumunski mediji su ovog vozača sada povezali sa još jednim ubistvom, i to njihove državljanke, iz 2004. godine. I ona je ubijena metalnom šipkom, na sličan način.

Ona je silovana i zadavljena, pa pronađena u šumi sedam dana nakon nestanka.

Ostaje da se vidi da li će istražitelji zločin u Borči povezati sa ovim monstrumom iz Rumunije.

(Minut.ba)

Komentari su onemogućeni.