Otvorila je salon usred noći da bi ošišala ovog jadnička: Kad je sve skinula ostala je zapanjena

0

Postoje dobre osobe koje će nam vratiti vjeru u bolje sutra. Pokazat će nam da još postoji ona ljudskost koja će nadvladati sve loše.

Mnoge osobe nažalost napuštaju životinje. Ostavljaju ih na cesti, odbačene, prljave, gladne i žedne, kada im dosadi njihov kućni ljubimac jednostavno ga izbace vani, da se brine sam o sebi.

Ako već nemate namjeru da se ustrajno i ispravno brinete o životinji onda je ne uzimajte. Ako više nemate uslova da se brinete o njoj, onda je barem dajte nekome ko ima uslove, a ne tek tako oalhko odbacivati.

Ne kaže se džaba, ko ne voli životinje, ne voli ni ljude. Na svu sreću, nije sve izgubljeno, u ljudima još malo dobra koje s vremena na vrijeme izađe na površinu i zablista u punom sjaju, jer je je dobro uvijek jače od zla, pa ga potisne u tamu gdje mu je i mjesto.

Jedan mladi par sa Floride se vozio i naletio je na napuštenog psa. Stajao je pored puta u veoma lošem stanju. Dlaka mu je bila zapuštena, skroz se ućebao.

Vidjelo se da je već dugo lutalica. Pas je bio zaista loše, a teret dlake koju je nosio samo je otežavao situaciju. Oni su se pobrinuli za njega i riješili da njegovu priču podijele na društvenim mrežama.

To je vidjela frizerka za pse Kari Fala. Ona je vlasnica salone “BGE Grooming”. Ona je bez razmišljanja odlučila da pomogne i otvorila je salon usred noći.

Uzela je stvar u svoje ruke i dovela psa do potpune transformacije.

Pogledajte video:

Komentari su onemogućeni.