ODMAH POZVALI POLICUJU: Djevojčica (13) je taksisti rekla da je vozi na stanicu, ali njemu je nešto SREĆOM BILO SUMNJIVO

Jedan britanski taksista primio je nagradu za herojstvo nakon što je spasao jednu devojčicu od pedofila.

Satbir Arora je povezao 13-godišnju devojčicu koja je htela da stigne iz Oksfordšira na Glosterširsku stanicu.

Međutim, kada su stigli na cilj, niko nije bio na stanici da je sačeka.

Devojčica mu je rekla da će vožnju platiti Sem Hjuvings (24), čovek koji je trebalo da je sačeka.

Taksisti je to bilo sumnjivo. Arora je zato pozvao svoju suprugu, sa kojom zajedno drži taksi službu, da joj kaže da se brine za devojčicu. Zatim je dao telefon devojčici, a ona se poverila taksistinoj ženi i rekla joj da njeni roditelji ne znaju gde je, preneo je britanski “Metro”.

Taksista i njegova supruga su tada odlučili da pozovu policiju.

Arora je zatražio telefon devojčice i pozvao čoveka s kojim je trebalo da se nađe i pri tom snimao razgovor.

Policija je otišla do njegove kuće i uhapsila ga, nakon što je našla ranac sa noževima, lepljivom trakom i jakim analgeticima. Kasnije je otkriveno i da je on preko jednog onlajn četa govorio o kidnapovanju, uspavljivanju i silovanju.

Sem Hjuings je osuđen na pet godina zatvora, a kao dokaz je iskorišćen i snimak razgovora koji je napravio taksista.

(Minut.ba)

Jedan komentar na “ODMAH POZVALI POLICUJU: Djevojčica (13) je taksisti rekla da je vozi na stanicu, ali njemu je nešto SREĆOM BILO SUMNJIVO”

  1. I simply needed to thank you so much yet again. I'm not certain the things I could possibly have created without the actual strategies discussed by you on that problem. It has been an absolute frustrating problem for me, nevertheless looking at the expert approach you processed the issue forced me to cry over contentment. Now i am happier for your guidance and as well , sincerely hope you really know what a great job you happen to be accomplishing instructing people by way of your webpage. I'm certain you've never met any of us.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *