Njegovi protivnici nestaju za 60 sekundi: UFC ima novu zvijezdu!

222

Ruski borac Abukar Yandiev bi uskoro mogao pokucati na vrata UFC-a. Ovog vikenda je na M-1 Challenge 74 u St. Petersburgu bukvalno uništio svog protivnika za 70 sekundi.

Alexander Butenko nije imao nikakve šanse, jer je Yandiev brutalno krenuo i nije se zaustavio dok sudac prekinuo borbu. Bila je to još jedna njegova brza pobjeda u karijeri u kojoj njegovi suparnici nikad nisu došli do treće runde.

– Plan mi je bio biti eksplozivan od samog početka. Dok sam se takmičio u džudu, također sam većinu borbi dobivao u prvoj minuti. Rijetko su mi borbe trajale punih pet minuta – rekao je Yandiev.

– Ne znam hoću li ostati u M-1. Moj cilj je UFC. Ali ako pričamo o izazivačima, izabrao bih Damira Ismagulova. U UFC-u bih se borio protiv bilo koga – poručio je Yandiev kojeg ćemo zasigurno uskoro gledati među MMA elitom u UFC-u.

Kada bi potpisao za UFC morao bi odraditi jednu do dvije borbe prije nego bi dobio priliku ući u kavez s najboljim borcima u svojoj kategoriji – lakoj. Yandiev bi ulaskom u UFC bio u istoj kategoriji kao i Nate Diaz, Rafael Dos Anjos, Tony Ferguson, Khabib Nurmagomedov i najpoznatiji MMA borac današnjice – Conor McGregor.

(Minut.ba)

Komentari su onemogućeni.