Neviđen luksuz, nasred dnevnog boravka bazen: Neće vam biti dobro kada vidite kako izgleda unutrašnjost vile Mileta Kitića

0

Mnogi poznati pjevači su godinama mukotrpno radili i znojili se po kombijima kako bi pjevali na raznim destinacijama i zaradili što više novca, a mnogi od njih su taj novac uložili u nekretenine širom Srbije i Evrope pa se danas mnogi mogu pohvaliti vilama kakvim bi im pozavidjeli i mnogo bogatiji od njih.

Beograd je stjecište javnih ličnosti iz regionalnog jet seta i upravo su u tom gradu mnozi pazarili vilu koju su uredili po vlastitim željama. Tako u Beogradu u naseljima Bežanijska kosa, Dedinje, Košutnjak nalazi se veliki broj luksuznih kuća i stanova u kojima žive neki od najpopularnijih pjevača kao što su Lepa Brena, Saša Popović, Jelena Karleuša, Ana Bekuta, Šaban Šaulić, a mi vam u nastavku donosimo izgled kuće pjevača Mile Kitića.

Njegova supruga Marta Savić također pjevačica uredila ju je po vlastitom ukusu, a moći će se primjetiti mnogo kiča kao što je i u njihovim pjesmama, ipak, moramo priznati kako ima jako skupih stvari, namještaj, plazme, lampe, tepisi, a ono što je sve ostavilo bez teksta je svakako bazen koji se nalazi unutar same kuće. Ovo ni pojedini milijarderi nemaju…

Mile Kitić je jako popularan i uglavnom nastupa po Njemačkim i Švajcarskim diskotekama, gdje zarađuje odlične honorare, a kako nastupa već nekoliko decenija mogoa je da sebi priušti ovako nešto.

Karijeru je započeo sa Južnim vetrom, a nakon raspada grupe ostvario je odličnu solo karijeru i prodao albume u milionskim primjercima. Neke od njegovih najpopularnijih pjesama su: Jasmina, Kraljica Trotoara, Šampanjac, Pakao i mnogi drugi hitovi.

Komentari su onemogućeni.