Nakon 19 godina braka supruga mu priznala da je muško

9

Teško je i zamisliti kako se osjećao 64-godišnji Jan iz Belgije nakon što je saznao kako je njegova prekrasna supruga Monika rođena kao muškarac i to mu je krila 19 godina.

Upoznali su se 1993. godine kod njegove sestre gdje je radila kao dadilja. Predstavila se kao Monika i rekla kako je došla iz Indonezije. Bio je tad još u braku, a bivša žena mora da sad “umire od smijeha”. Prenosi CDM.me

“Moj brak bio je na klimavim nogama u vrijeme dok sam upoznao Moniku. Brzo smo se zaljubili jedno u drugo. Ona je bila vrlo lijepa i ženstvena, vrlo privlačna žena, nije imala nikakvih muških osobina”, prisjetio se Jan i dodao kako ništa nije posumnjao ni tokom seksa, iako je ona uvijek koristila lubrikant.

Prije nego su se vjenčali pitao je želi li djecu, a ona je rekla kako je ta ideja ne privlači previše. Osjetio je olakšanje jer ni on ih nije želio pošto je već imao dvoje iz ranijih brakova.

Sve vrijeme u braku ona je pila kontracepcijske pilule, ili je barem tako njemu govorila, i kupovala uloške.

“Bila je fantastična žena, uvijek dobra prema mojoj djeci, odlično je kuvala, čistila i peglala, i kako sam onda mogao znati da se rodila kao muškarac”, nastavio je i objasnio kako je shvatio o čemu se radi.

Monika je uvijek voljela noćne izlaske i oskudnu odjeću, koja više otkriva nego pokriva.

“Bubu u uvo” da mu je supruga možda transseksualac ubacio mu je rođak, a nakon toga Jan se povjerio svom sinu koji mu je priznao kako je već ranije čuo glasine da je bila muškarac.

“Nisam više mogao izdržati i jedno veče sam je pitao za to i tek tad mi je napokon priznala kako je rođena kao dječak i da je bila na operaciji pola. Moj svijet se srušio u sekundi. Bio sam užasnut, skoro sam umro od šoka. Rekao sam joj da se iseli”, priča Jan.

Dodao je kako je cijeli slučaj završio na sudu jer Monika nije željela svojevoljno otići. Sud je odlučio kako može ostati da živi u istoj kući s njim, barem neko vrijeme, tako da se susrijeću svaki dan, ali ne razgovaraju, piše Telegraph.

(Minut.ba)

Komentari su onemogućeni.