Vijesti POLITIKA Luckasti profesor postao načelnik: Ljudi, niste normalni

Luckasti profesor postao načelnik: Ljudi, niste normalni

SHARE

Profesor hrvatskog jezika u OŠ Dr. Franje Tuđmana u Korenici Ante Kovač novi je načelnik Općine Plitvička jezera.

Široj javnosti u Hrvatskoj postao je poznat prije šest godina kao “luckasti” profesor komentirajući “spontanim” plačem i ganutošću uređenje okretišta autobusa na školskom parkiralištu, za što je škola bila organizirala svečano otvorenje i domjenak, a on je od direktorice dobio zadatak da učenici obrade tu temu sastavom, pa im ga je zadao s naslovom “O asfalte, moj asfalte”.

Godinama je vodio bitku s lokalnom politikom, a onda je odlučio to učiniti i na izborima. Pobijedio je sa svojom nezavisnom listom Stop. U ovoj će općini sada prvi put u njenoj istoriji vlast obnašati neko ko nije član HDZ-a. Kovač je dobio 978 glasova, a HDZ-ovac Boris Luketić 906 glasova.

– Ljudi, niste normalni, ja sam se samo zezao. Ali, u svakom slučaju, hvala. Stop vas neće iznevjeriti, budite sigurni – komentirao je na društvenim mrežama u svom stilu Kovač.

(Minut.ba)


Warning: require(/home/minutba/public_html/wp-content/themes/Newsmag/comments.php): failed to open stream: Permission denied in /home/minutba/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1469

Fatal error: require(): Failed opening required '/home/minutba/public_html/wp-content/themes/Newsmag/comments.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/minutba/public_html/wp-includes/comment-template.php on line 1469