JOŠ JEDAN TROFEJ ZA FEDERERA: Pobijedio Hrvata Marina Čilića na Australian Openu

Marin Čilić ipak nije uspio stići do svog drugog Grand Slam naslova nakon što ga je u finalu zaustavio najbolji tenisač svih vremena Roger Federer (6-2, 6-7 (5), 6-3, 3-6, 6-1).

Deveta pobjeda nad Čilićem u njihovom desetom dvoboju Federeru je donijela 20. Grand Slam trofej u 30 finala na najvećim turnirima. Švicarac je osvojio šesti na Australian Openu, čime se izjednačio s Novakom Đokovićem i legendarnim Australcem Royom Emersonom. Prenose Sportske Novosti

Bio je ovo dug dan, lakše je kada se igra popdne, ali kada je navečer, čitav dan razmišljaš o tome. Kako god bilo pobjeda je tu i ova bajka se nastavlja za mene. Nakon prošle godine i ovu sam otvorio na sjajan način. Želio bih se zahvaliti i čestitati Čiliću na sjajnoj igri. Marine radi što si radio do sada i osvarit ćeš još više, biti treći je nevjerojatan uspjeh.

Želio bih se zahvaliti i svima koji su organizirali ovaj turnir, posebno volonterima koji su ulješali čitav događaj. A, vi navijači, stalno me gurate naprijed i da treniram još jače i da budem još bolji, hvala vam. Čestitke i Marinovom timu sjajno radite svoj posao – kazao je Federer, a onda su potekle suze.

(Minut.ba)

3 komentara na “JOŠ JEDAN TROFEJ ZA FEDERERA: Pobijedio Hrvata Marina Čilića na Australian Openu”

  1. In today's busy lives, it's not at all always possible to visit the free galleries to get acquaiunted with various auctions as well
    as to select the huge assortment of images.
    It's a real double treat, as fans who love Mylie as Hannah Montana fall madly in love again because tbey see her perform as herself.
    However, after the release to DVD the Shawshank Redemption bought from huge quantities soo that it
    is a firm favorite.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *