JOŠ JEDAN TROFEJ ZA FEDERERA: Pobijedio Hrvata Marina Čilića na Australian Openu

0

Marin Čilić ipak nije uspio stići do svog drugog Grand Slam naslova nakon što ga je u finalu zaustavio najbolji tenisač svih vremena Roger Federer (6-2, 6-7 (5), 6-3, 3-6, 6-1).

Deveta pobjeda nad Čilićem u njihovom desetom dvoboju Federeru je donijela 20. Grand Slam trofej u 30 finala na najvećim turnirima. Švicarac je osvojio šesti na Australian Openu, čime se izjednačio s Novakom Đokovićem i legendarnim Australcem Royom Emersonom. Prenose Sportske Novosti

Bio je ovo dug dan, lakše je kada se igra popdne, ali kada je navečer, čitav dan razmišljaš o tome. Kako god bilo pobjeda je tu i ova bajka se nastavlja za mene. Nakon prošle godine i ovu sam otvorio na sjajan način. Želio bih se zahvaliti i čestitati Čiliću na sjajnoj igri. Marine radi što si radio do sada i osvarit ćeš još više, biti treći je nevjerojatan uspjeh.

Želio bih se zahvaliti i svima koji su organizirali ovaj turnir, posebno volonterima koji su ulješali čitav događaj. A, vi navijači, stalno me gurate naprijed i da treniram još jače i da budem još bolji, hvala vam. Čestitke i Marinovom timu sjajno radite svoj posao – kazao je Federer, a onda su potekle suze.

(Minut.ba)

Komentari su onemogućeni.