Izašla iz puba zapaliti cigaretu, probudila se u hitnoj bez nogu

9
10

Mandy Horvath (24) je udario vlak i odsjekao joj noge. No, ona se ne sjeća kako je došla na prugu. Sumnja da joj je netko ubacio drogu u piće dok se s društvom zabavljala u pubu.

Mlada američka studentica Mandy Horvath (24) prije tri godine je izgubila obje noge u stravičnoj nesreći. Udario ju je vlak u Steele Cityju u Kansasu. Sjeća se samo da je izašla iz puba kako bi zapalila cigaretu i da se nakon toga probudila u vozilu hitne pomoći bez nogu.

Mandy je uvjerena da joj je netko kobne noći ubacio drogu u piće zbog čega je izgubila sjećanje i završila na obližnjoj pruzi.

– Tu noć nisam puno popila, dvije pive i dvije žestice. Sjećam se da sam izašla iz puba, osjećala sam se mamurno i nakon toga se više ničega ne sjećam. Liječnici mi nisu radili test na droge, a svi su odmah pomislili da sam se pokušala ubiti – priča Mandy.

Iako je proživjela pravi pakao, Mandy nije odustala.

Provela sam mjesece u bolnici, nekoliko puta su me operirali, no bila sam odlučna da mi ta tragedija neće uništiti život. Fokusirala sam se na oporavak i da ponovno prohodam – govori djevojka.

U travnju 2015., godinu dana nakon nesreće, dobila je prve proteze.

Nosim ih svaki dan i još uvijek polako učim hodati s njima – kaže Mandy koja danas živi u Coloradu.

I dalje je vrlo aktivna i ništa je ne može spriječiti da uživa u životu. Bavi se boksanjem i jahanjem te svaki slobodan trenutak provodi vani, piše Daily Mail.

(Minut.ba)

Komentari su onemogućeni.