Iz trbuha mu izvadili tumor od 58kg!

0

Roger Logan (57) podvrgnut je operativnom zahvatu uklanjanja benigne tumorske tvorbe 31. januara u kalifornijskom Bakersfield Memorial Hospital. Vjeruje se da je tumor nastao kao posljedica urastanja dlake.

Doktori u Kaliforniji odstranili su prošlog mjeseca tumor od 58 kilograma muškarcu iz Mississippija kojemu su drugi doktori prije toga govorili da je pretio, prenose američki mediji.

Roger Logan (57) podvrgnut je operativnom zahvatu uklanjanja benigne tumorske tvorbe 31. januara u kalifornijskom Bakersfield Memorial Hospital.

Vjeruje se da je tumor nastao kao posljedica urastanja dlake, potom se inficirao, otekao i razvio vlastiti krvotok, kazao je lokalnim medijima hirurg Vipul Dev.

Počeo se širiti iz donjeg dijela trbuha prije više od deset godina a doktori su mu sve ove godine govorili da se radi o masnom tkivu.

 

Tumor je postao toliko velik da je visio gotovo do poda kad je sjedio.

S obzirom na to da se gotovo nije mogao ni kretati provodio je dane u fotelji u svojoj kući. Kad je težina tumora dosegnula gotovo 60 kilograma doktori su rekli da je operacija prerizična te da ima svega 50 posto izgleda preživjeti zahvat.

No njegova je supruga pronašla tim koji ga je bio spreman operisati. Logan se oporavlja i nakon zahvata je uspio prvi put, nakon mnogo godina, prohodati.

(Minut.ba)

Komentari su onemogućeni.