GLUPA IGRA TINEJDŽERA: Youtube izazov pošao po zlu, 17-godišnjak se bori za život

Nekada su nas na Youtubeu zabavljali izazovima kao što je The Whisper Challenge u kojem jedna osoba govori dok druga sluša glasnu glazbu i pokušava odgonetnuti o čemu je riječ.

Nakon toga uslijedili su opasniji izazovi poput onoga pod nazivom Tide Pod u kojem brojni korisnici jedu deterdžent za pranje rublja, a danas se jedan tinejdžer, nažalost, bori za život nakon sudjelovanja u izazovu No Lackin.

Sam naziv je američki sleng za “snalaženje u bilo kojoj situaciji koja vas zatekne”, a na društvenim mrežama to znači da će jedna osoba uperiti pištolj u drugu snimajući pritom njegovu reakciju. Via Slobodna Bosna

Ovaj je put igra krenula pogrešno jer je pištolj 21-godišnjeg Shermana Lacklanda iz Memphisa, navodno, slučajno opalio, a njegov 17-godišnji prijatelj ranjen je u glavu, prenose strani mediji. Incident se dogodio u kafiću gdje su bili sa zajedničkim društvom, a jedan od svjedoka opisao je što se dogodilo.

– Čuo se glasan pucanj i tada sam vidio da je dečko koji je stajao nasuprot Lacklanda pao na pod. On ga je zgrabio i počeo mu govoriti da ustane – kazao je jedan od svjedoka za kanal WMC-TV.

Na ovoj snimci možete pogledati kako izgledaju No Lackin izazovi.

(Minut.ba)

2 komentara na “GLUPA IGRA TINEJDŽERA: Youtube izazov pošao po zlu, 17-godišnjak se bori za život”

  1. I want to convey my love for your kind-heartedness giving support to folks that really need guidance on this important idea. Your very own dedication to passing the message all around appeared to be pretty informative and have usually made people just like me to get to their dreams. Your new warm and friendly guideline denotes so much a person like me and especially to my office workers. Thanks a ton; from each one of us.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *