GLUPA IGRA TINEJDŽERA: Youtube izazov pošao po zlu, 17-godišnjak se bori za život

9

Nekada su nas na Youtubeu zabavljali izazovima kao što je The Whisper Challenge u kojem jedna osoba govori dok druga sluša glasnu glazbu i pokušava odgonetnuti o čemu je riječ.

Nakon toga uslijedili su opasniji izazovi poput onoga pod nazivom Tide Pod u kojem brojni korisnici jedu deterdžent za pranje rublja, a danas se jedan tinejdžer, nažalost, bori za život nakon sudjelovanja u izazovu No Lackin.

Sam naziv je američki sleng za “snalaženje u bilo kojoj situaciji koja vas zatekne”, a na društvenim mrežama to znači da će jedna osoba uperiti pištolj u drugu snimajući pritom njegovu reakciju. Via Slobodna Bosna

Ovaj je put igra krenula pogrešno jer je pištolj 21-godišnjeg Shermana Lacklanda iz Memphisa, navodno, slučajno opalio, a njegov 17-godišnji prijatelj ranjen je u glavu, prenose strani mediji. Incident se dogodio u kafiću gdje su bili sa zajedničkim društvom, a jedan od svjedoka opisao je što se dogodilo.

– Čuo se glasan pucanj i tada sam vidio da je dečko koji je stajao nasuprot Lacklanda pao na pod. On ga je zgrabio i počeo mu govoriti da ustane – kazao je jedan od svjedoka za kanal WMC-TV.

Na ovoj snimci možete pogledati kako izgledaju No Lackin izazovi.

(Minut.ba)

Komentari su onemogućeni.