Djevojčica sa slike je danas velika zvijezda: Možete li je prepoznati

0

Mnogi će teško prepoznati ko je djevojčica na staroj fotografiji, međutim ukoliko malo bolje osmotrite njenu majku vidjet ćete ipak veliku sličnost.

Edita Aradinović je na Instagramu podijelila zanimljivu porodičnu fotografiju kojom je pokazala kako je izgledala u mlađim danima.

2010. godine je učestvovala u šou programu Zvezde Granda, ali je ispala u baražu. Kasnije je izjavila da je takmičenje namešteno i da ju je Saša Popović pogrešno posavetovao oko odabira pesama zbog čega nije dalje prošla. Nakon toga je započela solo karijeru i 2012. godine je izbacila singl „Overila“. Spot je snimila u Španiji, a tom prilikom je upoznala Šakirinog brata koji je bio oduševljen njenim pevanjem i igranjem. 2013. godine kolega Nemanja Stevanović joj je rekao da Filip Miletić i Miloš Roganović traže pevačicu pa je ubrzo postala glavni vokal grupe Ministarke. Ostale članice su: Ana Mašulović (vokal), Ivana Eremić (bubnjevi) i Ivana Rudić (gitara). Sa Acom Pejovićem su uradile duet „Alkohola poplava“ koji je postao veliki hit.

Komentari su onemogućeni.