Ako mu ih kažeš poludjet će za tobom: Rečenice na koje svaki muškarac pada kao pokošen

0

Muškarci će pasti na neke vaše rečenice, a evo koje su to:

Izgledaš lijepo

Ne treba samo da vaš muškarac da vam udjeljuje komplimente, nekad i vi dajte njemu koji kompliment. Naravno, ne pretjerujte u tome jer muškarci se često uzohole i postanu umišljeni zbog toga.

Onda neki od njih postanu arogantni, tako da ne  treba non stop da im to govorite. Zato, nemojte pretjerivati. Isto tako, nemojte da mislite kako on vama ne treba davati komplimente jer treba.

U pravu si

Žene su često sklone tome da tjeraju po svome i kada nisu u pravu. Treba da iskazujete svoja mišljenja, da jasno kažete neke stvari, ali isto tako trebate priznati i svoju grešku.

Kada je vaš partner u pravu, priznajte mu to i recite da ste pogriješili. Trebamo znati preuzeti odgovornost za svoje postupke, zar nije tako? Slobodno mu recite kada nije u pravu, značit će mu to.

Možeš li mi pomoći

-Muškarci vole kada se osjećaju muževno i korisno. Vole to kada priskoče djevojci u pomoć. To im je način da je bolje upzonaju, ali isto tako i da se zbliže. Ovaj trik možete iskoristiti i tako se mžda bolje upoznati. Dobijete priliku da lakše započnete neku temu, dobra ideja, slažete li se?

Volim tvoj (dio tijela po želji)

Ponekad je određenost poželjna u datim situacijama. Da se ne lažemo, svi znamo šta bi muškarci najviše željeli da im pohvalite, ali možete improvizovati. Kako god, njima će itekako goditi kada im tako nešto kažete i bukvalno će pasti pred vas.

Komentari su onemogućeni.